Voordat ik paardencoaching ging doen bij Eefje, kende ik haar al via de Peerdegaerdt. Ik kende haar als een prettig en zacht persoon, wat maakte dat het voor mij OK voelde om me aan te melden voor een coachingstraject. Vaak zag ik haar bezig met de paarden en raakte nieuwsgierig. Vanuit haar rust en respectvolle aanpak naar zowel de gecoachte als de paarden, gebeurde daar mooie dingen. Zo ook bij mij, toen ik zelf sessies onderging. Eefje weet precies waar zij de ruimte moet te geven om situaties met de paarden natuurlijk te laten ontstaan en te sturen waar nodig, zonder dat het wringt. Dit voelt heel belangrijk, om de kracht van paardencoaching tot zijn recht te laten komen zoals het bedoeld is. De paarden manifesteren zich als heldere spiegels, waardoor ik patronen in mijn leven bewust word en deze kan doorleven op een dieper niveau. Eefje zorgt hierin altijd voor veiligheid en het gevoel dat “alles er mag zijn”. Voor mij heeft dit geleid tot een hoger bewustzijnsniveau en het duidelijk voelen wat belangrijk is voor mij, mijn eigen diepere behoeften en om deze serieus te nemen, dus niet te negeren maar ernaar te handelen. Voor mij was en is het heel waardevol voor mijn dagelijkse leven en wil het af en toe nog blijven doen. Het geeft mij steeds opnieuw weer inzichten en energie op diepere lagen, op zielsniveau. Daardoor blijf ik beter in balans in mijn leven.

Neem contact op